Ahoy Rotterdam

De hostesses van Holland Hostess Service staan regelmatig op de vele verschillende beurzen, congressen en evenementen in de Ahoy Rotterdam en kennen de locatie goed. Onze hostesses hebben alles in huis om u en uw gasten perfect van dienst te zijn in Ahoy Rotterdam.

Ahoy Rotterdam is een accommodatie voor beurzen, evenementen, concerten, congressen en vergaderingen in Rotterdam. Het is gelegen nabij winkelcentrum Zuidplein. Het is één van de grootste overdekte evenementenhallen van Nederland.

Het complex wordt zeer regelmatig gebruikt voor tentoonstellingen, congressen en seminars. Voor deze evenementen worden met name de zes hallen gebruikt met een totale oppervlakte van 30.000 m². Er zijn zowel exposities voor zakelijk geïnteresseerden als evenementen voor consumenten.

Een aantal bekende evenementen in Ahoy Rotterdam zijn:

– Love & Marriage Beurs
– 100% Tuning
– Gezinsbeurs Wegwijs
– Transport & Logistiek
– Intermodal Europe
– AutoSalon Rotterdam
– InfraTech
– StocExpo
– Maintenance NEXT

De hostesses van Holland Hostess Service zijn u in Ahoy Rotterdam graag van dienst!

Wij kunnen uw wensen in kaart brengen en u adviseren hoe uw gasten het best kunt ontvangen en of verwelkomen tijdens een beurs of congres in Ahoy Rotterdam. Heeft u tijdens de beurs extra handen nodig bij de catering ook hiermee hebben wij ruime ervaring en en professionele hostesses welke uw gasten optimaal zullen verzorgen.

Wenst u meer informatie over onze dienstverlening? Holland Hostess Service is te bereiken via 020-5813077 of info@hostessservice.nl

Of bezoek hier onze contact pagina

Locatie: Rotterdam

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.