hostesses

Hostesses

De passie en emotie die je zelf wilt ervaren wanneer je een congres of beurs bezoekt. Professionele en stijlvolle hostesses die overduidelijk plezier hebben in hun werk. Mensen-mensen met een echte lach, persoonlijke aandacht en kennis van zaken. Hosts en hostesses die ervoor zorgen dat je je meteen ’thuis’ voelt.

Aandacht is alles
Die aandacht voor uw gasten en doelstellingen, dat is waar de focus van Holland Hostess Service ligt. Dat is ook waar onze filosofie in de hostess trainingen op gebaseerd is. De hostessopleidingen worden bij ons op kantoor gefaciliteerd en in samenwerking met een hospitality coach uitgevoerd. Ons landelijke bestand met hosts en hostesses wordt periodiek getraind in de verschillende aspecten van de dienstverlening. Of het nu gaat om hostesses, demonstratices of promotiedames en –heren.

Projectmanagement
Onze projectmanagers selecteren aan de hand van uw specifieke wensen per project een uitgebalanceerd team van hosts of hostesses waarin alle vereiste kennis en kunde geborgd is. Doordat we onze professionele hostesses regelmatig op kantoor zien, weten we wie welke vaardigheden heeft en hoe we u een uitstekend werkend team kunnen aanbieden. Al onze hostesses zijn service gericht, vriendelijk en gedreven.

Contact met Holland Hostess Service
Meer weten over de dienstverlening van hostessbureau Holland Hostess Service? Wij zijn u graag van dienst. Holland Hostess Service is te bereiken op 020-5813077 of info@hostessservice.nl.

Bezoek hier onze contactpagina.